Naši ambasadori

Željka Šaban Miličić
Željka Šaban Miličić
Titula ambasadora
Triatlon
10 x Ironman finisher, Finisher IM World Championship Hawaii, vlasnica Hrvatskog rekorda u Ironmanu 9:19, 32 x Državna Prvakinja u svim triatlon disciplinama, pobjednica Wings for life World Run Zadar, pobjednica Balkanskog prvenstva u Sprint triatlonu, trenerica triatlona u Triatlon klubu Swibir (race team i Age Groupe).
Nika Rimaj
Nika Rimaj
Titula ambasadora
Triatlon
Nika je 21 godišnja studentica kemijskog inžinjerstva i članica triatlon kluba Petar Zrinski iz Zagreba. U posljednje 2 sezone Nika je osvojila 6 naslova apsolutne prvakinje države i to 2 puta u sprint duatlonu, supersprint duatlonu, sprint i super sprint kros duatlonu te super sprint triatlonu.
Astrid Bilić- Joha, Tenis
Astrid Bilić- Joha, Tenis
Titula ambasadora
Tenis
Hrvatska tenisačica, viceprvakinja države do 10 g, polufinalistica Državnog prvenstva do 12 g Osvajačica i finalistica više turnira u organizaciji Hrvatskog Teniskog Saveza. Od početka 2021.g započinje sa serijom Europskih turnira te sudjeluje na turnirima širom Europe. TOP 200 igračica Europske Rang liste za djevojčice do 14 g 2 Titule iz serije Tennis Europe turnira.
Darija Bostjančić, Trail trkačica, alpinistica
Nakon uspješno realiziranih himalajskih ekspedicija i osvojenih vrhova iznad 8.000m (Cho Oyu i Mt.Everest), posljednjih nekoliko godina aktivno sudjelujem na trail utrkama kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu (Maroko, Švicarska, Italija, Slovenija).
Arijana Brković, Licencirani Fitness trener, Pilates instructor, balerina
Student specijalističkog studija na Kineziološkom fakultetu i Fitness Business Akademije. Redovni kolumnist za Men’s Health časopis, čiji su članci su objavljeni i na Story.hr, Tportal.hr, Rtl.hr, HRT, Dubrovački vjesnik, Novi list. Vlasnica i nositelj brenda Life Class. Već preko 10 godina strastveno pomaže drugima da ostvare svoje fitness ciljeve. Svoje područje interesa usmjerava prema funkcionalnim treninzima koji su dostupni i početnicima i naprednim vježbačima. Arijana...
 Tereza Mrdeža, Tenis
Tereza Mrdeža, Tenis
Titula ambasadora
Tenis
Osvojila je osam titula pojedinačno i četiri u parovima na ITF Women's Circuit. Dana 12. listopada 2015. dosegla je svoj najbolji renking na WTA ljestvici pojedinačno na 150. mjestu u svijetu. 23. travnja 2018. najbolji ranking je 163. mjesto na ljestvici parova. Tereza Mrdeža is a Croatian tennis player. She has won eight singles titles and four doubles titles on the ITF Women's Circuit. On 12 October 2015, she reached her best singles ranking of world No. 150. On 23 April 2018,...
Almira Osmanović, hrvatska Prima balerina i prva Nacionalna baletna prvakinja
Godine 1979., Almira postaje solisticom Hrvatskoga Narodnoga kazališta u Zagrebu, a uskoro je priznata kao jedna od najistaknutijih plesačica u Jugoslaviji. 1993. proglašena je prvom hrvatskom Nacionalnom baletnom prvakinjom. Nekoliko godina, kao stalni gost plesač, nastupa u Düsseldorfu, Kölnu, Duisburgu i Bernu. Dobitnica  brojnih domaćih i inozemnih nagrada.Putuje svijetom kao plesač, koreograf, umjetnički ravnatelj i stručni sudac.
Nika Kolarek
Nika Kolarek
Titula ambasadora
Taekwondo
Nika Kolarek članica je taekwondo kluba Pantera iz Zagreba. Kao dio hrvatske juniorske taekwondo reprezentacije nastupila je na dva europska prvenstva. Nosi titulu prvakinje Europe u olimpijskim kategorijama mladih, Europske klupske prvakinje U21 te juniorske prvakinje Hrvatske. Odlična je učenica Sportske gimnazije te vješto usklađuje sportske i školske obveze. 
Domagoj Pauković
Domagoj Pauković
Titula ambasadora
TRIATHLON, SUP
Triatlonac na duge staze, stojeći veslač (SUP) i profesor gitare u školi. 13x Ironman i 35x Half Ironman finišer od 2015., iskoristio je svoju odlučnost i izdržljivost u više sportova kako bi brzo postigao visoku razinu u samo jednoj godini stojećeg veslanja i postao žestoki natjecatelj u novom sportu. 
Copyright: FIRST IN d..o. o. | developed by design project | designed by Helikopterdesign
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.
First In