Nika Rimaj, Triatlon

Nika je 21 godišnja studentica kemijskog inžinjerstva i članica triatlon kluba Petar Zrinski iz Zagreba. U posljednje 2 sezone Nika je osvojila 6 naslova apsolutne prvakinje države i to 2 puta u sprint duatlonu, supersprint duatlonu, sprint i super sprint kros duatlonu te super sprint triatlonu.

ZAŠTO FIRST IN

Triatlon nije samo sport, triatlon je način života. Triatlonski treninzi, 2 puta dnevno, u prosjeku sveukupno između 5 i 6 sati u danu, 30 -ak sati tjedno, uz fakultetske obaveze ne ostavljaju puno vremena za pripremanje hrane i međuobroka. Pravilna, raznovrsna i redovita prehrana je uz san jedna od najvažnijih stavki svakog uspješnog sportaša. Triatlonski treninzi su sami po sebi specifični uzimajući u obzir činjenicu da dugo traju te je vrlo često i tijekom treninga potrebno konzumirati kvalitetne energetske pločice kako bismo bili u mogućnosti kvalitetno odraditi trening. Tražeći kvalitetne pločice koje mogu koristiti prije i za vrijeme treninga rješenje sam pronašla u FIRST IN energetskim & Protein pločicama
Copyright: FIRST IN d..o. o. | developed by design project | designed by Helikopterdesign
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.
First In