Almira Osmanović, hrvatska Prima balerina i prva Nacionalna baletna prvakinja

Godine 1979., Almira postaje solisticom Hrvatskoga Narodnoga kazališta u Zagrebu, a uskoro je priznata kao jedna od najistaknutijih plesačica u Jugoslaviji.

1993. proglašena je prvom hrvatskom Nacionalnom baletnom prvakinjom.

Nekoliko godina, kao stalni gost plesač, nastupa u Düsseldorfu, Kölnu, Duisburgu i Bernu.
Dobitnica  brojnih domaćih i inozemnih nagrada.Putuje svijetom kao plesač, koreograf, umjetnički ravnatelj i stručni sudac.

ZAŠTO FIRST IN

Cijeli svoj život sam posvetila plesu,prvenstveno klasičnom baletu.
Po fizičkom naporu,klasičan balet možemo usporediti s mnogim najtežim sportskim disciplinama.Da bi imali vrhunske rezultate,osim velikog ulaganja i odricanja,moramo paziti i na prehranu.
Mislim da je danas svima jasno da zdrava prehrana utječe na naše psihofizičko stanje,a samim tim i na naše rezultate.
Kao plesač sam cijeli život izuzetno teško radila i bila mi je važna moja tjelesna snaga.
Danas više ne plešem,ali se bavim pedagoškim radom,koreografiram,istražujem pokret i prenosim ga,te svojim studentima puno pokazujem tako da i dalje moram biti u sjajnoj kondiciji,što mi i uspijeva.
Danas više nego ikada pazim što unosim u sebe.Kupujem organske namirnice i čitam deklaracije na proizvodu.
Ima sve ono što nam treba,daje snagu, pokreće a ne opterećuje želudac i pritom je veganski proizvod napravljen od isključivo organskih namirnica,što je meni izuzetno važno.
First In energetska pločica mi je odmah osvojila nepce i srce,pa je automatski našla svoje mjesto na mojoj prehrambenoj polici.
Copyright: FIRST IN d..o. o. | developed by design project | designed by Helikopterdesign
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.
First In