Arijana Brković, Licencirani Fitness trener, Pilates instructor, balerina

Student specijalističkog studija na Kineziološkom fakultetu i Fitness Business Akademije. Redovni kolumnist za Men’s Health časopis, čiji su članci su objavljeni i na Story.hr, Tportal.hr, Rtl.hr, HRT, Dubrovački vjesnik, Novi list.

Vlasnica i nositelj brenda Life Class. Već preko 10 godina strastveno pomaže drugima da ostvare svoje fitness ciljeve. Svoje područje interesa usmjerava prema funkcionalnim treninzima koji su dostupni i početnicima i naprednim vježbačima. Arijana drži ekstra zanimljive individualne i grupne programe uživo u gradu Rijeci. Najbolje od svega je to da sve programe snima kako bi mogli pristupiti online i vježbati u udobnosti Vašeg doma ili gdje god se nalazili - https://lifeclass.hr/. Dodatna oprema Vam nije potrebna, a razni satovi uživo i snimljeni programi pod njenim vodstvom su zaista sve što vam treba za lijepo i istrenirano, a prije svega zdravo i funkcionalno tijelo.

Web stranica: https://lifeclass.hr/

ZAŠTO FIRST IN

Kroz dan imam puno fitness satova i uvijek sam u pokretu, pa tako često moram biti spremna i imati u torbi kvalitetan međuobrok, maksimalno nutritivno izbalansiran koji mi pruža dodatnu energiju i sve što mi tijelo treba. Volim znati da ono što jedem sadrži prirodne izvore i stoga je moj izbor First In.
Copyright: FIRST IN d..o. o. | developed by design project | designed by Helikopterdesign
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.
First In