08.09.2021

BlogKada konzumirati First In energetske pločice i komu su namijenjene?

Kada konzumirati First In energetske pločice i komu su namijenjene?

Energetske pločice First In ispunjene su vitalizirajućom kakvoćom suhog voća i orašastih plodova koji rastu u netaknutoj prirodi. Njihova aroma prožeta je datuljama i grožđicama iz egzotičnog Irana i Tunisa s kreativnim dodirom anisa, klinčića, đumbira, lavande i kardamoma. First In energetske pločice zdravi su zalogaj pri ruci – odabir koji u tijelu stvara osjećaj well-beinga. Želja nam je da vas različite nutritivne kombinacije First in the Raw kvalitetno podržavaju dok rastete prema vašoj osobnoj i poslovnoj svrsi.

Energetske pločice FIRST IN konzumiraju se kao međuobrok ili samostalan ukusni zalogaj. Pločica zadovoljava dio dnevnih potreba (oko 10%) za kalorijskom vrijednošću hrane i predstavlja nutritivno bogat obrok koji vam daje kompletnu namirnicu s kvalitativnog stanovišta.

Komu je namijenjena FIRST IN energetska pločica?
Namijenjena je svima koji nisu u mogućnosti da si pripreme izbalansiran i zdrav međuobrok, a posebice: vegetarijancima, sirovojedcima, nekonzumentima glutena, osobama na redukcijskim dijetama, kao i sportašima, studentima.

Preporučuje se kod astenije i slabokrvnosti, djeci i mladima (tijekom rasta i razvoja), osobama s neredovitom prehranom, kod oslabljenog imuniteta i stresa, kod povećane potrebe za psihofizičkom izdržljivošću i budnošću, aktivnim sportašima te za preventivno očuvanje zdravlja i vitalnosti.

Kada je najbolje konzumirati FIRST IN pločicu?
Na poslu, na putu, na izletu u prirodu, poslije sportske aktivnosti, pri umoru, u školi, prije zahtjevnog sastanka te kada tijelo traži nešto slatko, a žele se izbjeći nezdrave grickalice...