Plaćanje i dostava

PODRUČJE DOSTAVE
Robu zasad dostavljamo isključivo na cijelo područje Republike Hrvatske i Slovenije, ali nas možete kontakirati ukoliko želite dostavu na području Europske unije na orders@firstintheraw.com kako bi izračunali trošak slanja.

TROŠAK DOSTAVE

Republika Hrvatska
  • vrijednost narudžbe do 300,00 kn: 36,25 kn, nadoplata za otoke: 43,75 kn
  • vrijednost narudžbe iznad 300,00 kn - BESPLATNA dostava
Slovenija:
  • vrijednost narudžbe do 40,00 EUR: 10,00 EUR
  • vrijednost narudžbe iznad 40,00 EUR: BESPLATNA dostava
Kad primimo vašu narudžbu, naručenu robu predat ćemo na dostavu tvrtki DPD.

VRIJEME ISPORUKE
Paketi se marljivo pakiraju, a dostava se trudi ispuniti sva očekivanja. Dostave nastojimo izvršiti već dan nakon izvršene narudžbe, ali računajte da putuju 3 do 5 radnih dana.

Nakon što robu predamo dostavnoj službi, na vašu email adresu poslat ćemo vam broj pošiljke kako biste mogli provjeriti njezin status na adresi dostavne službe. Nažalost nismo u mogućnosti utjecati na daljnju brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu nastale od strane dostavne službe.

Za svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je prijevoznik oslobođen bilo kakve naknadne odgovornosti.

Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavna služba će pokušati stupiti u kontakt s primateljem kako bi se dogovorili o točnom vremenu i eventualno drugoj adresi dostave. U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća nama.
Obavezujemo se da ćemo vašu narudžbu pravovremeno isporučiti, ukoliko ste vaše podatke ispunili u potpunosti točno i istinito.
Na otoke pakete šaljemo također putem Hrvatske pošte.

PLAĆANJE

Plaćanje se vrši putem opće uplatnice, e-bankarstvom ili putem PayPal servisa. U pripremi je plaćanje kreditnim karticama.
Plaćanje na internetskoj stranici www.firstin.hr vrši se u kunama. Cijene su maloprodajne, izražene u kunama i u njima je sadržan pripadajući PDV. Cijena svakog proizvoda određena je za svaki proizvod pojedinačno. Sve navedene cijene vrijede za kupovinu online, neovisno o eventualnoj cijeni za isti proizvod u trgovinima partnera.

Prodavatelj je ovlašten mijenjati cijene bez prethodne obavijesti kao što je ovlašten bez prethodne obavijesti mijenjati cijene isključivo za web shop. Također, Prodavatelj je ovlašten bez prethodne obavijesti u svakom trenutku odrediti popust, dnevne ili tjedne akcije, akcije za pojedini proizvod, grupu proizvoda i/ili za sve proizvode. Navedene pogodnosti mogu biti isključive za web kupovinu što će kupcu biti naznačeno prije same kupovine.

Neovisno od prethodne točke ovih Općih uvjeta, sva naručena roba biti će isporučena po cijenama koje su vrijedile pri izradi ponude.
Naručene proizvode možete platiti na sljedeće načine
  • Putem virmana i opće uplatnice
  • Po ponudi
  • Putem PayPal servisa
PLAĆANJE PUTEM VIRMANA ILI OPĆE UPLATNICE

Ako ste odabrali plaćanje virmanom ili općom uplatnicom na vašu e-mail adresu bit će poslana potvrda Vaše narudžbe. Djelatnici naše internet trgovine kontaktirat će Vas po potrebi.
1) Ako se plaćanje proizvoda vrši putem opće uplatnice, korisnik na uplatnici mora ispuniti sljedeće podatke:
Uplata na IBAN: AP Solutions d.o.o. : HR 8424020061100890801
Poziv na broj: 99 – broj ponude
Primatelj: AP Solutions d.o.o. , Jadranski trg 1, 51000 Rijeka
OIB: 11251672772

Po zaprimljenoj uplati poslat ćemo Vam naručene proizvode.
Naručeni proizvodi se dostavljaju kupcu u skladu s uvjetima dostave.
2) Ako se plaćanje proizvoda vrši putem virmana, korisnik na uplatnici mora ispuniti sljedeće podatke:
Uplata na žiro račun AP Solutions d.o.o. : HR8424020061100890801
Primatelj: AP Solutions d.o.o. , Jadranski trg 1, 51000 Rijeka
Po zaprimljenoj uplati poslat ćemo Vam naručene proizvode.
Naručeni proizvodi se dostavljaju kupcu u skladu s uvjetima dostave.

PLAĆANJE po ponudi
Ako ste odabrali plaćanje po ponudi na vašu e-mail adresu bit će poslana potvrda Vaše narudžbe. Djelatnici naše internet trgovine kontaktirat će Vas po potrebi.

Uplata na IBAN: AP Solutions d.o.o. : HR 8424020061100890801
Poziv na broj: 99 – broj ponude
Primatelj: AP Solutions d.o.o., Jadranski trg 1, 51000 Rijeka
OIB: 11251672772

Po zaprimljenoj uplati poslat ćemo Vam naručene proizvode.
Naručeni proizvodi se dostavljaju kupcu u skladu s uvjetima dostave.
Naručene artikle možete platiti sa svojim PayPal računom!

Za one koji još ne znaju, Paypal je međunarodni servis za pružanje online usluga plaćanja i prijenosa novca putem interneta, a u principu proces kupovine čini jednostavnijim i sigurnijim.

Da biste uopće mogli koristiti usluge PayPala potrebna vam je valjana email adresa, te bankovni račun ili kartica (Diners Club, Visa, MasterCard ili American Express; Maestro nije podržan). PayPal je vaš virtualni novčanik koji funkcionira na dva načina - možete povezati svoju kreditnu ili debitnu karticu odnosno bankovni račun sa računom na PayPalu ili svoj novac možete položiti izravno na PayPal račun i na taj način izvršiti kupovinu i uplatu. Sve vaše financijske informacije pohranjene su na sigurnom mjestu i ne dijele se sa drugima.

Jedna od najvećih prednosti PayPal-a je što korisnik prilikom plaćanja u web trgovini ne ostavlja broj svoje kreditne kartice ili bankovnog računa te tako značajno smanjuje rizik od zloupotrebe tih informacija. Osim toga, Paypal će vas dodatno zaštititi od loših trgovaca, budući da uplaćeni novac trgovac može preuzeti tek nakon 30 dana, kako bi se osigurao povrat sredstava za nezadovoljne kupce.

Dovoljno je željene artikle dodati u košaricu, otvoriti košaricu i kliknuti na ikonicu Paypala, koji će vas odvesti izravno u proces plaćanja.